Lles de Cerdanya- Un sol "espatarrant"

20/2/10 | | | |

A les 8 del matí ens trobem al parquing del Carrefour, nomès som 13 persones doncs amb les previsions del temps alguns s'han espantat. Com que una familia ve amb furgoneta, podem repartir-nos en dos cotxes, la furgo un cotxe...per pagar menys al túnel del Cadí, jejeje.
Arribem amb temps a les pistes d'esquí de fons de Lles, primer els que fem el curset d'esquí agafem el material: botes, esquís i pals que el monitor ens espera. Els de raquetes van poder aprofitar el descompte del club super-3 i a nosaltres ens fan el descompte de grup encara que som menys del mínim per fer aquesta oferta.
Puntualment comencem el curset a les once . Ens ensenya les parts d'un esquí, el funcionament del material, com agafar els pals, la posició del cos i...a baixar i a pujar!, primer ens costa mantenir l'equilibri però finalment tohom es converteix en un expert, sembla que ho haguem fet tota la vida.
El dia ens acompanya, tot i les previsions meteorològiques, llueix un sol espetarrant, n'hi ha que fins hi tot es treuen l'anorak.
A les dues acabem el curset i ens trobem a la terrassa del bar per dinar. Uf, quin solet mès maco!
Els de raquetes tambè han pasat un dia fantàstic.
A la tarda la colla de raquetes i alguns altres nens es queden a jugar al costat de les instalacions i els mès agosarats anem a fer un circuit d'esquí de fons.
Disfrutem del veritable plaer de l'esquí de fons, la calma, el silenci, lliscar en mig del bosc nevat.
Disfrutem i acabem ben cansats però amb moltes ganes de tornari un altre dia.
Fins la propera

Montse Ri